Субота , 27.04.2024

Реал – Челсі – 1:1. Огляд матчу Ліги Чемпіонів і відео голів

У першому матчі півфінальної стадії Ліги Чемпіонів у Мадриді місцевий Реал не зміг перемогти лондонський Челсі.

Гра завершилася результативною нічиєю 1:1, яка оцінюється на користь гостей.

Хоча на початку матчу лондонці могли розраховувати і на більше, адже володіли ініціативою і створили кілька перспективних моментів. Найбільш небезпечний був у форварда Тімо Вернера на 10-ій хвилині, партнери вивели його на удар з лінії воротарського майданчика, однак голкіпер Реалу Тібо Куртуа ногою встиг ліквідувати загрозу.

Та вже через чотири хвилини і воротар був безсилий – Кристіан Пушиліч уник офсайду і вийшов «на побачення» з голкіпером. Американець холоднокровно розібрався з Куртуа, а потім пробив повз захисників, які намагалися прикрити порожні ворота – 0:1.

Після цього Реал поступово прибрав ініціативу, але Челсі системно захищався, проводячи небезпечні контратаки. Та на 28-ій хвилині мадридці таки забили – перший розіграш кутового призвів до подачі в штрафний майданчик гостей, де, після скидки головою, м’яч потрапив до Каріма Бензема, який з другого дотику пробив під поперечину.

У другому таймі гра зовсім заспокоїлася, гравці обох команд думали більше як не пропустити ще, ніж про атаку. Отож, у матчі в Лондоні, який відбудеться у середу, 5 травня, шанси обох колективів все ще майже рівні. Однак початковий рахунок 0:0 влаштовує таки Челсі, що в таких «шахових партіях» — дуже важливо.

Читайте також:
ПСЖ – Манчестер Сіті: анонс півфіналу Ліги Чемпіонів і коефіцієнти букмекерів