Вівторок , 19.03.2024

З помешкання жительки Заліщицької громади викрали 25000 гривень

Підозрюють осіб ромської національності, які того дня у селі ходили по подвір’ях під приводом купівлі пір’я та квасолі.

Повідомлення про крадіжку надійшло до співробітників Чортківського районного відділу поліції від жительки одного із сіл Заліщицької міської громади. У неї з помешкання викрали 25 тисяч гривень.

Про це сьогодні, 7 квітня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Виїхавши на місце події, поліцейські слідів проникнення сторонніх осіб в будинок не виявили. Господарі теж не розуміли, коли і за яких обставин зникли гроші, адже весь час вдома хтось був. Щоправда, вхідних дверей будинку потерпілі не замикали. Ймовірно, цим і скористалися злодії.

У ході відпрацювання правоохоронці встановили, що напередодні люди бачили у селі незнайомих жінок ромської національності, які пересувалися на автомобілі. Вони ходили по подвір’ях під приводом купівлі пір’я та квасолі. Тривають оперативно-розшукові заходи щодо розкриття злочину.

Правоохоронці застерігають краян: завжди замикайте вхідні двері та не залишайте ключі від помешкань в легкодоступних місцях ( під килимком, на підвіконні, під вазонами). Навіть, якщо ви господарюєте на подвір’ї, зачиняйте будинок та підсобні приміщення! Розкажіть про такі неприємні випадки стареньким родичам, адже такі люди надто довірливі, чим і користаються зловмисники.

Читайте також:
У Заліщиках зловмисники за одну ніч вкрали чотири велосипеди