Четвер , 02.05.2024

Челсі – Реал – 2:0. Огляд матчу Ліги Чемпіонів і відео голів

Другим фіналістом Ліги Чемпіонів став лондонський Челсі. У повторному протистоянні з мадридським Реалом Челсі забив по голу в кожному з таймів і заслужено переміг – 2:0.

Перший матч завершився внічию 1:1, отож, у повторній зустрічі Реал не влаштовувала нульова нічия, і саме гостям зі старту потрібно було атакувати.

Однак пройти організований і мобільний захист господарів було дуже непростим завданням, до того ж лондонці при першій-ліпшій нагоді тікали в дуже перспективні контратаки.

Мадридці діставалися воріт суперника лише після далеких ударів, але для голкіпера суперників до пори, до часу вони небезпеки не становили. Винятком став лише удар Бензема з розвороту, але й з ним Менді впорався у пластичному стрибку.

А на 28-ій хвилині м’яч влетів у протилежні ворота — на удар вивели Хаверца, він технічно перекинув через голкіпера, але м’яч влучив у поперечину. Та на добиванні першим був Вернер і переправив м’яча у ворота.

Початок другого тайму міг стати «страшним сном» для Реала. Лондонці мали щонайменше п’ять, як то кажуть, «стовідсоткових» нагод для взяття воріт, але мадридцям у ті хвилини відверто пощастило.

Надалі вони намагалися переформовувати гру, але до небезпеки біля воріт суперника справа практично не доходила. А на 85-ій хвилині Челсі нарешті забив вдруге – після перехоплення м’яча поблизу воріт Реалу, Пулішич витримав «гросмейстерську» паузу і віддав на Маунта, який вразив, фактично, порожні ворота.

Отож, у вирішальному матчі Ліги Чемпіонів 29 травня у Стамбулі зустрінуться Челсі і Манчестер Сіті. Це буде вже другий англійський фінал за три роки.

Читайте також:
Манчестер Сіті – ПСЖ – 2:0. Огляд півфіналу Ліги Чемпіонів і відео голів