Четвер , 28.03.2024

Через сімейні негаразди у Тернополі застрелився 36-річний чоловік

15 травня у власній квартирі, що по вулиці Морозенка у Тернополі, пострілом у голову покінчив життя самогубством 36-річний чоловік.

рушниця

Близько обідньої пори на лінію 102 зателефонував житель обласного центру і повідомив, що його старший син зачинився у квартирі, нікого туди не пускає і здійснює постріли з рушниці із відчиненого вікна. На місце виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейським довелося силою відчиняти двері, адже чоловік на контакт не йшов. У момент, коли правоохоронці потрапили до помешкання, 36-річний тернополянин був уже мертвий – він вистрелив собі у голову.

Батько розповів, що син напередодні посварився з дружиною і повернувся додому. Спроби помиритися результату не дали і чоловік став випивати.

З місця події поліцейські вилучили мисливську рушницю, гільзи і передсмертні записки, інформують сьогодні, 17 травня, у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу.

Читайте також:
Аварія на Тернопільщині: перекинувся мікроавтобус з п’ятьма пасажирами (ФОТО)