Середа , 24.04.2024

Фінал кубка у Тернополі мінімально виграло київське Динамо (ВІДЕО)

Учора в Тернополі був великий футбол – у фіналі кубка України новоспечений чемпіон київське Динамо грало проти бронзового призера чемпіонату луганської Зорі.

Матч, як справжній фінал, вийшов бойовим, непоступливим і, звісно, не дуже видовищним. Перевагу мали кияни, які створили значно більше від суперника гострих ситуацій. Особливо це стосується другого тайму, коли в одній з атак Шапаренко влучив у поперечину, а трішки пізніше Бєсєдін пробив повз ворота метрів з десяти.

Отож, в основний час матчу голів забито не було, а у додатковий перевага Динамо стала ще вагомішою. Врешті-решт на 98-ій хвилині люксембурзький легіонер Родрігес увірвався до штрафного луганчан і прострілив уздовж воріт, Буяльський в дотик п’ятою продовжив передачу ще далі, де ніким не прикритий Циганков з лінії воротарського забив переможний гол.

Після пропущеного м’яча Зоря намагалася атакувати великими силами і пропустила ще кілька небезпечних виходів киян, але блискуче зіграв її воротар Васіль. В епізоді на 105-ій хвилині він навіть відбив пенальті після удару Циганкова.

Отож, перемога Динамо 1:0, і Мірча Луческу повертається в Україну тріумфатором – після його приходу Динамо виграло і чемпіонат, і кубок, а також влітку здобуло Суперкубок минулого сезону.

Роман КИПИБІДА

Читайте також:
Тернополянка виграла бронзову медаль на чемпіонаті Європи з гімнастики