П’ятниця , 26.04.2024

Манчестер Сіті – ПСЖ: анонс матчу Ліги Чемпіонів і коефіцієнти букмекерів

Перший матч: ПСЖ – Манчестер Сіті – 1:2.

Повторний матч півфінального раунду Ліги Чемпіонів між французьким ПСЖ і Манчестер Сіті обіцяє видовищне продовження протистояння.

Перший матч відбувся у запеклій боротьбі: ПСЖ мав перевагу в першій частині матчу і забив гол, а потім Сіті перехопив ініціативу (цей момент майже співпав з виходом на поле з лави запасних українця Олександра Зінченка), забив два голи і тепер має найвищі шанси не лише на прохід, а й на виграш Кубка чемпіонів загалом.

ПСЖ

Паризька команда після минулотижневого матчу Ліги Чемпіонів встигла в суботу зіграти матч чемпіонату Франції. ПСЖ веде дуже гостру боротьбу за французьке чемпіонство з Ліллем, і просто не має можливості втрачати очки. Отож, у суботу парижани перемогли Ланс 2:1, голи забили Неймар і Маркос Корреа. Однак Лілль також переміг і все ще випереджає ПСЖ на одне очко. Гру пропустили Ді Марія і Мбапе, а Неймара було замінено на останніх хвилинах після грубого фолу проти нього.

Манчестер Сіті

«Городяни» з Манчестера також зіграли матч у Прем’єр-Лізі і перемогли Крістал Пелес на виїзді – 0:2. Пеп Гвардіола знову зробив велику ротацію, але очків не втратив. Голи на рахунку Агуеро і Феррана Торреса. В турнірній таблиці Сіті вже відірвалися від конкурентів і земляців Юнайтед на 13 очків, але супернику ще залишилося зіграти 15 очків, отож, офіційно він ще має теоретичні шанси випередити МС, хоча практично «городяни» вже давно чемпіони.

Початок гри і трансляція

Матч розпочнеться у вівторок, 4 травня, о 22.00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Футбол 1».

Прогноз

Букмекери в звітному матчі, як і у всьому протистоянні загалом, надають впевнену перевагу Манчестер Сіті. «Фавбет» на перемогу господарів поставив коефіцієнт — 1,75. Виграш ПСЖ оцінюють в 4,35. Нічию — 4,3.

«Парі Матч» оцінив перемогу англійців коефіцієнтом 1,72, перемогу гостей — 4,5, нічию — 4,3.

Bwin на перемогу Манчестер Сіті поставив коефіцієнт 1,7, ПСЖ — 4,33, нічийний підсумок оцінили в 4,33.

Що ж до загального проходу, то тут Манчестер Сіті взагалі поза конкуренцією:  «Фавбет» оцінив їх участь у півфіналі  коефіцієнтом 1,13, «Парі Матч» — 1,11, а Bwin — 1,12. ПСЖ, відповідно, 6,8; 7,3 та 5,25.

Читайте також:
Уболівальники зірвали матч Манчестер Юнайтед – Ліверпуль