П’ятниця , 19.04.2024

Ножове поранення: на Кременеччині чоловік травмував свою дружину

За фактом травмування жінки  розпочато кримінальне провадження. За вчинене  йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

ножове пораненняПро це сьогодні, 27 травня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До співробітників Кременецького районного відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до них із проникаючим ножовим пораненням стегна та травматичних шоком доставлено 55-річну жительку одного із сіл району.

З’ясувавши обставини події, поліцейські встановили, що до заподіяння травми жінці причетний її 55-річний чоловік.За попередніми даними, напередодні підозрюваний вживав спиртні напої. Через це між подружжям виникла суперечка.

Під час сварки чоловік схопив кухонний ніж і вдарив дружину в стегно. Після вчиненого він сам намагався надати допомогу жінці та зупинити кровотечу, наклавши джгут. Також повідомив про подію сусідам, які і викликали медиків.

Жінку доправили до лікарні, де її прооперували.

Триває досудове розслідування, розпочате за частиною 1 статті 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
На Тернопільщині знайшли тіло 41-річного чоловіка, який втопився у Дністрі