Четвер , 18.04.2024

Opel Zafira: кому може сподобатися модель?

Мінівен Opel Zafira – елегантне авто, головною перевагою якого перш за все є практичний та місткий салон.

Opel Zafira

Компактний 5-дверний кузов, стильний дизайн і зручність кермування в поєднанні з комфортом зробили цю машину справжнім фаворитом в сегменті сімейних автівок.

Автомобіль-трансформер для сім’ї

Дебют моделі відбувся в 1999 році, проте і сьогодні є чимало охочих купити Опель Зафіра, хай навіть з пробігом. Бо ж Opel – це не просто марка машини. Для водіїв це ім’я – гарантія надійності, безпечності та довговічності автомобіля. Можливо, саме тому Opel Zafira користується доволі високим попитом серед відвідувачів сервісу OLX?

Попри візуальну компактність, салон у Зафіри доволі просторий і зручний, що дозволяє з комфортом подорожувати в цьому авто. Ефекту розширеного простору компанії-виробнику вдалось досягти завдяки поєднанню низької підлоги та високої стелі. До того ж конфігурація салону вражає функціональною гнучкістю: його з легкістю можна підлаштувати під особисті потреби.

В підлозі багажника сховані ще два додаткові сидіння, які легко встановлюються, перетворюючи авто на семимісне. Або ж якщо, навпаки, скласти задні сидіння, вдасться збільшити об’єм багажника до 490 л. Якщо і цього замало, можна змістити вперед три середні сидіння і таким чином отримати багажне відділення з вражаючими розмірами в 1700 л. Загалом в Зафірі передбачено 49 варіантів конфігурації салону. І це робить автівку ідеальною в якості сімейної.

А що під капотом?

Технічні можливості Зафіри також не залишають байдужими водіїв:

  • двигун – 1,8 л, бензиновий, 4 циліндри;
  • коробка передач – механіка або автомат;
  • розгін до 100 км/год – за 11,5 секунди;
  • розхід пального – 7,6 л на 100 км.

Авто завдяки кліренсу в 16 см характеризується високою прохідністю, що теж тільки додає йому балів в рейтингу найзручніших сімейних авто. Тож якщо ви вибираєте модель для сімейних потреб, придивіться уважніше до Opel Zafira. Може, саме вона стане новим членом вашої великої родини.