П’ятниця , 19.04.2024

У Тернополі судили таксиста, який займався звідництвом і возив клієнтів до проститутки

Звідництво для розпусти – так розцінили дії таксиста, який виконав пікантне прохання свого пасажира і відвіз того до жінки, яка надає платні сексуальні послуги.

Як вбачається із матеріалів судової справи, 8 лютого цього року водій таксі поблизу торгового центру “Орнава” підібрав пасажира.

У ході розмови пасажир запитав чи водій не знає де у Тернополі надають сексуальні послуги за грошову винагороду.

У відповідь водій повідомив, що у нього є знайома, яка готова надати такі послуги за гроші. У подальшому перевізник зателефонував до знайомої, озвучив їй пропозицію і вона погодилася, оцінивши свої послуги у 1200 гривень.

Надалі водій відвіз пасажира до знайомої, яка надала клієнтові сексуальні послуги і отримала обумовлену грошову винагороду у розмірі 1200 гривень.

Дії таксиста розцінили як звідництво для розпусти – ч. 1 ст. 302 Кримінального Кодексу України.

У судовому засіданні водій таксі свою провину визнав повністю. Повідомив, що того вечора справді на прохання клієнта звів його для розпусти із жінкою. При цьому за вказані дії грошових коштів не отримував.

У скоєному таксист щиро розкаявся, обіцяв у майбутньому злочинів не вчиняти.

Дослідивши матеріали справи, Тернопільський міськрайонний суд 11 травня ухвалив водія таксі визнати винним у вчиненні кримінального порушення, передбаченого ч. 1 ст. 302 ККУ та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 850 гривень.

Світлана РИБКА

Читайте також:
У Збаражі викрили нелегального майстра телевізорів і потягнули його до суду