П’ятниця , 19.04.2024

В Іспанії чемпіоном точно стане клуб із Мадрида

До двох скоротилося число претендентів на чемпіонство в іспанській Примері після недільного 37-го і передостаннього туру.

Каталонська Барселона поступилася вдома Сельті – 1:2 і вибула з боротьби за золото. Хоча рахунок у грі відкрив Ліонель Мессі, Санті Міна ще в першому таймі вирівняв результат, а наприкінці зустрічі забив і переможний гол.

Цікаво, що у випадку поразки й в матчі останнього туру (а Барса грає на виїзді проти аутсайдера Ейбара, який зберігає примарні шанси на збереження місця в еліті), каталонці ризикують залишитися і без бронзового комплекту нагород. Їх може випередити Севілья, яка грає вдома з Алавесом. До речі, у звітному турі Севілья також програла на виїзді Вільярреалу – 0:4.

А за чемпіонство тепер змагаються лише мадридські Атлетико і Реал. Паритет у два очки на користь «матрацників» зберігся і після матчів передостаннього туру, адже обидва виграли.

Реал, завдяки голу Начо Фернандеса на 68-ій хвилині, мінімально переміг на виїзді Атлетика з Більбао.

Атлетико ж не менш важко здолав вдома Осасуну. Гості на 75-ій хвилині відкрили рахунок, однак столичний клуб встиг і зрівняти результат Ренан (82 хвилина), і вирвати перемогу – Луїс Суарес (88-ма).

Читайте також:
На балконах та дахах будинків: як тернополяни дивилися фінал Кубка України (ФОТО)