Субота , 20.04.2024

Вибір шафи-купе під замовлення

Одним з головних предметів в будинку кожної людини, яка слідкує за своїм зовнішнім виглядом і доглядає за ним – є шафа.

Крім спеціальних гардеробних кімнат, нічого зручнішого для зберігання речей, ніж шафа-купе, поки ще не придумали. Однак, крім функціональної зручності, ця сучасна конструкція повинна бути ще і стильною, мати гарний вигляд у вашій оселі. Річ у тому, що через значні розміри шафа-купе в інтер’єрі 2021 ні в якій мірі не зможе залишитися непомітним.

Стильний предмет меблів, виконаний з якісних і сучасних матеріалів, з хорошою фурнітурою, внутрішнім наповненням можна експлуатувати дуже довго. З цієї причини слід заздалегідь вирішити, який вибрати дизайн шаф-купе ви оберете. В основному вибір залежить від стилістики приміщення, особистих уподобань, і, звичайно ж, потрібно врахувати, які моделі шаф-купе найбільш популярні у 2021 році. Адже погодьтеся, немає сенсу замовляти шафу, дизайн якої вже не модний.

Шафа-купе на замовлення 2021 – в тренді гладкий фасад

Якщо говорити про популярність тих чи інших меблів на замовлення, то сьогодні в тренді повністю гладкий матовий фасад шафи-купе. Однак, якщо цей варіант вам здається занадто нудним і стриманим, можна додати до нього гарний декор. Це можуть бути паралельні лінії в горизонтальному напрямку, вони розділять вашу шафу-купе в самій середині, можна розділити двері на однакові прямокутники або створити невеликий геометричний малюнок.

Екологічні матеріали шафи-купе

Сьогодні світ захопила хвиля натуральності та боротьби за екологічний спосіб життя, що абсолютно виправдано, і це відбивається в моді на дизайни інтер’єрів. З цієї причини на самому піку моди та популярності фасади з великими дерев’яними дверцятами.

Такі меблі можуть бути виконані не тільки зі шпону, а і з якісної фанери. Звичайно, якщо бюджет дозволяє, а виробництво має усю сировину: натуральний масив дерева – можна організувати виготовлення меблів з нього.

Дзеркала

Так, дзеркальні шафи-купе як і раніше в моді. Але тільки не в тому застарілому вигляді, коли з двох сторін розташовуються панелі під дерево, а по середині дзеркало. У 2021 році дзеркало відвоювало собі набагато більше простору. Якщо вже робити фасади з цього матеріалу, то повністю.

Двері шафи з дзеркальним шаром, основний вибір у покупців – це не тільки через їх універсальність, але і висока естетичність. Уже багато років такі варіанти не виходять з моди.

Шафа-купе з дзеркальними дверима не тільки візуально збільшить приміщення, а й зробить його значно світліше. Поверхня дзеркала в цьому випадку буде головною прикрасою як у вашій спальні, так і у вітальні, тому що фасад допоможе візуально розширити простір, а наявність самої шафи допоможе позбутися від зайвих речей, які захаращують житло.

Вибір шафи-купе

Виготовлення шафи за індивідуальними розмірами – часта потреба для спальні, вітальні, прихожої, дитячої. Не всі квартири мають стандартні параметри, та з рештою, ми всі є різними – хочемо окремі відділи для взуття, меблі, які були б не лише для одягу, але мали індивідуальне внутрішнє наповнення.

Серед великої кількості виробників у місті Тернопіль, складно зробити правильний вибір та саме те замовлення шафи-купе, щоб: і ціна підходила, і якість меблів при цьому була на вищому рівні.

Є достойні виробники меблів, які вже 15 років і більше років створюють ідейне, нестандартне, сучасне. Пропонують шафи-купе власного виробництва в Тернополі на будь-який смак та бюджет. Здійснити покупку меблів ви зможете у магазині чи залишити заявку на сайті онлайн. І при цьому можна обрати: і колір, і матеріал, і текстуру, і наповнення, і розміри. А хороший сервіс та ціна Вас точно приємно здивує.

Бажаємо вдалих меблів та гарної емоції при їх виборі. Головна порада: купуйте не лише за цінником, але й за тим, що “стоїть за” продавцем та виробником. Адже, у сучасному світі важливо не тільки те, що ти купуєш, але й те, що ти отримаєш разом з цим: цінність, сервіс, приємні враження, турботу, адже меблі – це не на день, меблі – це на роки.