Середа , 24.04.2024

Забіг яблуневим садом провели у фермерському господарстві “Гадз” (ВІДЕО)

Забіг “Квітучий сад” вперше організували у фермерському господарстві “Гадз”.

Понад 300 учасників мали можливість пробігти у неймовірному місці – квітучих яблуневих садах, площа яких понад 600 гектарів.

Основна ідея свята, проведеного у селі Трибухівці, – популяризація активного способу життя, а також здорового харчування.

Найстаршим учасником забігу серед чоловіків був 81-річний Мар’ян Косідло. Серед жінок – 66-річна Кондратюк Ганна. А наймолодшою учасницею стала 6-річна Анастасія Грицак.

Засновник фермерського господарства «ГАДЗ» Петро Гадз каже, ідею організувати забіг йому запропонували молоді працівники.

– Рух – це життя. І я з цим твердженням погоджуюся. У нашій команді є чимало молодих людей, які люблять спорт. Вони підійшли до мене й кажуть: «Петре Івановичу, як ти дивишся на те, щоб організувати забіг садом під час цвітіння яблунь?». Я, звісно, погодився. Спершу ми думали про дистанцію у 5, 10 та 20 кілометрів, але зупинилися поки на найменшій. Уже наступного року спробуємо організувати забіг на 10 кілометрів, – розповідає Петро Гадз. – Думаю, сьогодні нам все вдалося. Бачу, що учасники задоволені. Вони отримали масу позитивних емоцій. Дякую команді ФГ «ГАДЗ» за те, що допомогли організувати таке свято.

Серед чоловіків перше місце у змаганнях посів Юрій Вихопень, друге – Петро Нагайовський, третє – Олег Спетрук.

Щодо жінок, то першість виборола Діана Вихопень, друге місце посіла Світлана Урядник, а третє – Ірина Григоришин.

Учасників забігу нагородили медалями та призами.

Читайте також:
Фермерське господарство «ГАДЗ» цього року висадить 250 тисяч дерев нового саду