Четвер , 25.04.2024

Батьки хлопчика, який виграв найдорожчі у світі ліки, готові віддати зібрані на лікування кошти

Батьки Арсена Бориса, який у лотерею виграв найдорожчі у світі ліки, готові віддати на благодійність усі кошти, які за кілька місяців вдалося зібрати на лікування.

Про це вони повідомили в соціальній мережі.

Ми неодноразово писали про 1,5-річного Арсена Бориса, у якого лікарі діагностували рідкісну хворобу – спінально-м’язову атрофію. Аби врятувати дитину, малюку необхідно було якомога швидше ввести препарат, вартість якого понад 2,3 мільйона доларів. На жаль, таких коштів сім’я не мала, а тому неодноразово зверталася за допомогою до волонтерів та небайдужих.

Проте сталося не так, як гадалося. Арсену вдалося виграти у лотерею, яку щороку проводить компанія-виробник ліків. З-поміж ста переможців бо переліку потрапив і маленький Борис.

У зв’язку із цим сім’я хлопчика готова віддати усі зібрані кошти на порятунок іншого життя.

«Всі гроші є. А це – понад один мільйон доларів. Ми звідти не брали і не візьмемо ні копійки, адже чудово знаємо, як це – рахувати години й надіятися на порятунок».

Попри таку щедру заяву батьки Арсена віддадуть гроші на благодійність лише після того, як їхній син отримає укол. Наразі препарат готуються відправити в Україну.

Христина СЛОТА

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал https://t.me/ternograd