21-річний житель Тернопільської області став одним з найкращих кухарів України. Юнак посів третю сходинку на Чемпіонаті України з кулінарного мистецтва.
Як відомо, змагання проходили минулого тижня у Києві. Там 21-річний Іван Кисляк зумів посісти третю сходинку з-поміж 70 учасників. Найвищі бали юнаку віддали не лише титуловані українські шеф-повари, але й судді міжнародного класу з декількох країн Європи.
Що цікаво, у 2018-му Іван на цьому ж конкурсі у Тернополі також здобув «бронзу».
Довідка: Іван Кисляк закінчив Тернопільський технічний коледж. Одразу після здобуття диплома хлопець почав працювати у Борщеві в закладі LOFT. Там йому вдалося стати шеф-поваром. У здобутку Івана – численні перемоги на всеукраїнських та міжнародних конкурсах.
Христина СЛОТА, фото Івана КИСЛЯКА
Читайте також:
Тернополянка потрапила на обкладинку відомого глянцю (ФОТО)
Підписуйтеся на наш Телеграм-канал https://t.me/ternograd