Вівторок , 19.03.2024

Креатор-Буд: переваги та проекти забудовника

Сьогодні в Тернополі працює понад 15 забудовників, які зайняті в будівництві 70 проектів класу економ, комфорт і бізнес.

Креатор-Буд

Будівельна сфера міста розвивається стрімко внаслідок грошових вливань із боку інвесторів, а також загального піднесення добробуту. Коронавірусні обмеження трохи загальмували процес, але вже у 2021 році девелопери відзвітували щодо збільшення загального обсягу житлового фонду. Кількість квадратних метрів, які планують здати в експлуатацію в найближчі 2-3 роки, повільно прямує до предковідної позначки.

Понад 10 років компанія Креатор-Буд займає провідні позиції в індустрії. Завдяки сучасному підходу до будівництва та грамотному менеджменту бренду вдається будувати дуже швидко.

Основні цифри компанії

Девелопер заснований у 2006 році. З перших років роботи команда сконцентрувалася на житлових будинках, а також комерційній нерухомості високого класу. Забудовнику одному з перших у Тернополі вдалося змінити загальний вигляд офісних центрів і частково вплинути на архітектуру міста. Стандартні фасадні рішення з початку нульових залишилися в минулому, а на їх місце прийшли легкі панелі зі скла та металу.

Компанія успішно розвивалася внаслідок великої кількості будівельних об’єктів. У 2014 році бренд став одним із найбільших у західній частині країни. Зараз фахівці зайняті в будівництві понад 50 великими проектами у рідному регіоні, Києві та Львові. Сьогодні команда налічує понад тисячу висококласних фахівців. Девелопер працює з багатьма дизайнерами та архітекторами, щоб новобудови Тернополя відповідали європейському сучасному будівництву.

Цікаві будівельні об’єкти міста

Креаторр-Буд, ЖК Домініканський

ЖК Домініканський

Проект привертає увагу відмінним місцерозташуванням та справді визначною архітектурною композицією. Кілька перших поверхів віддані під комерційні потреби. Тут відкриються магазини, численні кафе та ресторани. Секції з квартирами мають власний окремий вхід.

Житло перебуває поруч із зеленою зоною, оточена соціальною та торговельною інфраструктурою, має зручні під’їзди. Зупинка транспорту розташована буквально у хвилині ходьби від житла. Девелопер підготує підземний паркінг із ліфтом, обладнає невелику дитячу площадку та організує спортивну зону.

Двір без автомобілів буде безпечним для малюків. Тут висадять зелень, газони, встановлять лавки та зроблять прогулянкову алею. Девелопер продовжить облаштовувати прибудинкову територію та повністю змінить навколишній ландшафт.

Креатор-Буд, житло у Тернополі

ЖК Manhattan

Нерухомість у спальному районі міста продається за дуже доступною ціною. Житловий фонд представлений варіантами з однією, двома і трьома кімнатами площею до 85 квадратних метрів. Проект будується за монолітно-каркасною технологією та утеплюється мінеральною ватою. Передбачено автономне опалення, установка радіаторів у кімнатах, металопластикові вікна та надійні вхідні двері.

Житло передається клієнту в стані без ремонту, тому все оздоблення він виконує самостійно. Водночас у проекті передбачений підземний паркінг на велику кількість автомобілів, компактна прибудинкова територія та зручні під’їзні дороги. Всередині секцій виконають якісний ремонт, встановлять обладнання для швидкого пожежогасіння і підготують відеодомофони.

Креатор-Буд, квартири у Тернополі

ЖК Beverly Hills

Нерухомість класу комфорт займає велику площу та оточена зеленою зоною. Привертає увагу інвесторів низькою вартістю квадрата та загальним облаштуванням. Згідно з генеральним планом на території з’явиться 25 будинків із готовим житлом для великих сімей. Цілий квартал планують облаштувати відповідно до загальноприйнятих стандартів. Тут з’явиться власний садок і центр раннього розвитку, кілька громадських зон для проведення зустрічей, спортивні куточки. Нерухомість будують і здають в експлуатацію в кілька черг. В інвесторів є можливість вкласти кошти на ранньому етапі та підібрати варіант із чудовим краєвидом за доступною ціною. Житло обросте корисною торговельною інфраструктурою: недалеко від будинків з’явиться магазин, супермаркет, відділення банку та аптека.

Чи варто інвестувати в проекти Креатор-Буд

Креатор-Буд – це надійний будівельний партнер із багаторічною історією та достатнім досвідом. Забудовник кілька років поспіль був визнаний одним із найбільш платоспроможних на ринку та нагороджувався почесними преміями. Бренд є великим меценатом, працює з дитячими будинками, забезпечує житлом військових і переселенців.

Перед інвестиціями в проект цього девелопера потрібно грамотно зважувати всі за та проти. З документами на будівельний об’єкт і земельну ділянку в девелопера не виникає труднощів. Будівництво завжди ведеться на законних підставах. Але потрібно враховувати темпи будівництва минулих об’єктів та пам’ятати, що затримка може скласти до 12 місяців та навіть більше.