П’ятниця , 26.04.2024

Вночі у Тернополі спалили автомобіль BMW

Повідомлення про пожежу автомобіля в дворі однієї із багатоповерхівок по вулиці Київській надійшло до співробітників Тернопільського районного управління поліції у четвер, 15 липня, близько третьої години ночі.

новини Тернополя, підпал авто

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, рятувальники та представники інших спеціальних підрозділів.

Поліцейські встановили, що вогнем пошкоджено автомобіль марки «BMW», який належить місцевому жителю. Вогонь перекинувся на ще одну автівку, припарковану поруч, інформують у прес-службі обласної поліції.

Працівники поліції провели першочергові слідчо-оперативні заходи:  встановили можливих свідків та очевидців, вилучили відео з камери спостереження.

На даний час на місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група. Проводиться комплекс оперативно-розшукових та слідчих дій з метою встановлення всіх обставин даного інциденту.

Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження слідчі призначать необхідні експертизи.

Читайте також:
Хороші новини: жителя Гусятина, який зник безвісти, знайшли у херсонському готелі