Четвер , 28.03.2024

Запрацювала “гаряча лінія” тернопільської мерії

Отримати відповідь на важливі запитання відтепер можна за номером (067) 009-1540

гаряча лініяВідтепер за телефонами 067-00-91-540, (0352) 40-15-40 можна отримати консультації з питань розвитку Тернопільської міської територіальної громади, щодо благоустрою, роботи міських служб, культурного та спортивного життя міста. Лінія працює з понеділка до п’ятниці з 9-ї до 18-ї години.

Головне

Міський голова Тернополя Сергій Надал зазначив, що запуск call-центру – це ще один спосіб оперативного реагування на запити громадян і створення надійної сервісної служби на базі міської ради.

Цитата

“Міська рада має бути якісною сервісною службою для тернополян, коли люди максимально швидко отримують потрібну допомогу без зайвої бюрократії. З цією метою ми щороку впроваджуємо електронні сервіси. Проводимо навчання і тренінги, щоб люди мали більше можливостей, а перепон ставало менше. Call-центр — це ще один спосіб комунікації самоврядування з тернополянами. Сподіваюся, що він покращить діалог і допоможе швидше вирішувати нагальні питання”, – Зазначив Сергій Надал.

Варто знати:

  • Тернопіль належить до найбільш “цифрових” міст України, де діє низка сервісів, які спрощують життя городян і дають можливість швидко отримувати послуги та брати участь у житті міста.
  • Зокрема у Тернополі працює відкритий Громадський бюджет міста, коли самі мешканці міста самостійно пропонують проєкти з розвитку міської інфраструктури та інші суспільно важливі проєкти і визначають на що будуть витрачені кошти. Паралельно діє шкільний громадський бюджет, у формуванні беруть учні шкіл.
  • Тернопіль став першим в Україні, де запрацював єдиний електронний квиток для громадського транспорту, що спрощує розрахунки під час пересування містом.
  • Більше року працює сіті-бот “Назар”, сервіс котрий дає можливість тернополянам за допомогою популярних месенджерів отримати низку найпоширеніших міських послуг, починаючи від сплати за комуналку і закінчуючи можливістю отримати інформацію про діяльність місцевого депутата.
  • Нещодавно сервіс поповнився новою послугою, яка дозволяє отримати усю інформацію про оформлення персоніфікованого електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» та перевірити баланс карти.

Читайте також:
«Дія.Бізнес» – центр підтримки підприємців відкриють у Тернополі