П’ятниця , 29.03.2024

10 травмованих: у поліції розповіли деталі аварії за участі туристичного мікроавтобуса

Виїзд на смугу зустрічного руху – причина аварії на Тернопільщині, в результаті якої травмувалося десять людей.

ДТП, Дарахів

Про це сьогодні, 10 серпня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася  у понеділок, 9 серпня, вранці. На трасі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, неподалік села Дарахів, водій автомобіля SKODA OCTAVIA не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з “MERCEDES-BENZ”.

На момент автопригоди в бусі перебувало 17 пасажирів віком 15-22 роки. Молоді люди їхали з Тернополя на відпочинок у Франківську область. На місці ДТП працювали правоохоронці, лікарі та працівники служби надзвичайних ситуацій.

В результаті аварії бригади швидкої в лікарню доправили десятьох людей. Сімох після надання меддопомоги відпустили за місцем проживання, а двох водіїв та одного з пасажирів довелося госпіталізувати.

У кермувальників взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також по цій темі:
На Теребовлянщині в аварію потрапила компанія, яка їхала на відпочинок у Карпати (ФОТО)