Четвер , 25.04.2024

Арсенал – Челсі – 0:2. Огляд матчу і відео голів

Каноніри знову програли. Вдруге на старті сезону, і вдруге 0:2, що відкинуло Арсенал на передостанній рядок турнірної таблиці.

Лукаку, ЧелсіКрісло під тренером цієї команди Артетою трусилося ще минулого сезону, а тепер він у дуже загрозливій ситуації. Причому наступний матч — проти Манчестер Сіті…

Заради справедливості варто зазначити, що у звітному поєдинку в Арсеналу не було шансів достойно протистояти гостям. У Челсі дебютував бельгійський нападник Ромелу Лукаку, і, як і в своїх дебютах за попередні команди, відразу забив гол. Цього разу він відзначився дуже легко – переправивши м’яча у порожні ворота вже на 15-ій хвилині.

А через 20 хвилин автор гольового прострілу Джеймс, приблизно з тієї ж точки, що й віддав асист, влучно пробив у дальній кут і подвоїв рахунок.

У другому таймі Арсенал намагався бодай зрівняти рахунок, але ближчими до забитого м’яча були аристократи — зокрема Лукаку пробив у поперечину.

Тепер Челсі у числі чотирьох клубів, які в стартових двох турах ще не втрачали очки і очолюють турнірну таблицю. Однак в наступному турі команда їде на виїзд до іншого лідера — Ліверпуля.

Читайте також:
Монако – Шахтар – 0:1. Огляд матчу і відео голу