Четвер , 28.03.2024

Креатор-Буд вітає колег з Днем Будівельника!

Голова Ради директорів девелоперської компанії Креатор-Буд Ігор Гуда привітав будівельників з професійним святом:
креатор-буд

– Дорогі колеги Будівельники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята від колективу Будівельної компанії Креатор-Буд ! Будівельна справа – одна з найдавніших і найшановніших у світі. Те, що ми будуємо – формує нове архітектурне обличчя України. Наша будинки – це підсумок колективної праці понад тисячі людей – будівничих і архітекторів, бухгалтерів і маркетологів, юристів і менеджерів, керівників і виконавців.

Сьогодні я щиро радію тому, що за 15 років нашого спільного професійного життя у компанії, ми сформували міцний фундамент у колективі. Фундамент, який є основою здорових професійних стосунків, де народжуються якісні нові ідеї, де втілюються креативні амбіції людей, які люблять свою справу і вміють її робити добре. Щиросердечно вітаю дружній колектив компанії Креатор-Буд та усіх колег Будівельників зі святом! Здоров’я, нових цікавих проектів і задоволення від спільного результату праці.

Креатор-буд, житло у Києві

Цей рік був безпрецедентним для України і світу загалом. Життя в умовах пандемії змінило свідомість людей і ми, як представники будівельної галузі, відчули особливості економічної кризи на собі. Втім, цей рік для компанії Креатор-Буд був успішним, нам є чим гордитись і звітувати перед своїми інвесторами. У цьому році ми здали в експлуатацію свій перший житловий комплекс у Києві – це ЖК Науки, 58. У 2020-му компанія гучно заявила про себе у Києві початком будівництва знакового комплексу бізнес класу «CreatorCity», комплексу абсолютно нового формату нерухомості, що зводиться в історичному центрі Шевченківського адміністративного району міста, на вулиці Дегтярівській, одного з перших багатофункціональних  житлових комплексів бізнес класу, який проходить сертифікацію за системою BREEAM. Цьогоріч компанія стартувала з продажем третього черги ЖК KreatorCity у Києві.

Креатор-Буд, сучасне житло

Наприкінці 2020-го Креатор-Буд розпочав будівництво сучасного проекту класу «еліт» у самому центрі ділового та культурного життя Печерського району Києва – на вулиці Круглоуніверситетській, комплексу, що передбачає сервіс найвищого рівня – Krauss Gallery.

У цьому ж році Креатор-Буд презентував Львову новий житловий комплекс «Бетховен», на вулиці Городницькій,  з розкішним виглядом на Високий замок.У липні 2021року комплекс, як один з найцікавіших архітектурних проектів, був представлений на третьому Міжнародному архітектурному фестивалі ВЕЖА.

Щодо одного з найпрестижніших  комплексів Львова, який компанія будує на вулиці Стрийській, то на цей час тривають роботи з будівництва дитячого садочку на території комплексу, також розпочались роботи зі зведення останнього сьомого будинку комплексу та центрального рекреаційного скверу.

Креатор-Буд

Пам’ятним цей рік був для Креатор-Буду ще одним знаковим об’єктом. Перший надземний міст за історію Незалежної України збудований компанією у Тернополі. За 29 років життя нашої держави міст став другим надземним пішохідним мостом після Києва. Цей масштабний проект вартістю понад 15 мільйонів гривень будівельна компанія Креатор-Буд здійснила за власні кошти, на виконання інвестиційної угоди з Тернопільською міською радою.

Новозбудований 60-ти метровий міст сполучає Варшавський мікрорайон, який зводить компанія Креатор-Буд, з парком Національного відродження та Східним масивом. Це абсолютно індивідуальний  архітектурний твір, який гарантує безпеку мешканців Варшавського мікрорайону та є візитівкою обласного центру.

пішохідний міст у Тернополі

У Тернополі ми відкрили нові можливості для інвестицій і вибору комфортного житла у комплексах «Atlanta Tover», на вулиці Нечая, що у мікрорайоні Новий світ та «Домініканський», що  розташований на вулиці Опільського, у культурному та адміністративному центрі міста, з розкішним виглядом на Набережну Тернопільського ставу.

На цей час у Тернополі наш колектив працює також над будівництвом ЖК «Манхеттен», що на бульварі Куліша, ЖК «Метрополь», на вулиці Шептицького-Доли, ЖК «Парковий комплекс» (4 черга), Варшавський мікрорайон ( 6, 7 черга), Мікрорайон Beverly Hills (4 черга), здано в експлуатацію комплекси «Панорама, на вулиці Чумацькій, ЖК Говард 2, на проспекті Злуки, ЖК «Green Line», на вулиці Новий світ, ЖК на провулку Галицькому, Варшавський мікрорайон ( 4 черга), Мікрорайон Беверлі Хіллз (1, 2 черга).

Читайте також:
Ігор Гуда привітав колектив та членів Конфедерації будівельників України з 10-ою річницею