Четвер , 25.04.2024

На трасі Бучач – Возилів зіткнулися “Опель” і “Фольксваген”. Четверо людей травмовано

20 серпня о 19:36 на автодорозі Бучач – Возилів, поблизу с. Сороки Золотопотіцької територіальної громади відбулося зіткнення автомобілів Volkswagen Passat та Opel Vectra.

ДТП Бучач - Возилів

Внаслідок автопригоди четверо осіб зазнали травмування. Про це сьогодні, 21 серпня, інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Для ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди на місце події залучався черговий караул ДСНС із міста Бучача.

За допомогою спеціального обладнання співробітники ДСНС деблокували водія автомобіля «Opel Vectra», громадянина 1992 року народження, який найбільше постраждав внаслідок ДТП та опинився затиснутим серед уламків понівеченого транспортного засобу. Рятувальники вивільнили його та передали працівникам екстреної медичної допомоги. З діагнозом «Значні переломи, внутрішня кровотеча» чоловіка госпіталізовано в Бучацьку міську лікарню.

Також деблоковано пасажирку «Volkswagen Passat», громадянку 2002 року народження. З діагнозом «Політравма» її госпіталізовано в Тернопільську університетську лікарню. Ще двох потерпілих з діагнозом «Політравма» госпіталізували в Бучацьку міську лікарню.

аварія Тернопільщина

аварія на Тернопільщині

ДТП на Тернопільщині

Читайте також:
Аварія у Тернополі: водій “Рено” збив пенсіонера на пішохідному переході