Вівторок , 19.03.2024

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві 41-річного жителя Чорткова

Впродовж кількох днів працівники Чортківського райвідділу поліції встановлювали місцеперебування місцевого жителя.

вбивство, підозрюванийЧоловіка підозрювали в побитті знайомого, що призвело до смерті.

Про це сьогодні, 4 серпня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

За словами начальника місцевого райвідділу поліції Анатолія Мельника, ще 27 липня на лінію “102” надійшло повідомлення про шум із сусідньої квартири.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Зайшовши в помешкання, правоохоронці виявили тіло чоловіка із тілесними ушкодженнями. Лікарі, які приїхали за вказаною адресою, констатували лише смерть 41-річного чортківчанина.

За попередньою інформацією, до потерпілого в гості прийшло четверо товаришів та жінка. Вони розпивали спиртні напої. Між господарем та одним із знайомих виник конфлікт, який переріс у бійку. Гість почав завдавати удари руками власнику помешкання. Після розбірок усі розійшлися. Крики в квартирі чули сусіди, вони викликали поліцію та медиків.

Працівники поліції встановили особу підозрюваного і оголосили його в розшук. Це – житель Чорткова, 1968 року народження. Знайшли чоловіка 2 серпня. У скоєному він зізнався.

Чоловікові оголосили підозру відповідно до ч. 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Читайте також:
У Тернополі у закинутому приміщенні знайшли тіло вбитого чоловіка