Вівторок , 19.03.2024

Роман Сасанчин стане батьком: його наречена вагітна (ФОТО)

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і його наречена Іванна стануть батьками вперше!

Роман Сасанчин з нареченою Іванною

Дівчина опублікувала миловидне відео, в якому показала округлий животик. Так вона підтвердила припущення фанів про вагітність. Переможець 10 сезону “Голосу країни” Роман Сасанчин лише кілька місяців тому заручився з 23-річною дівчиною Іванною.

Тепер стало відомо, що закохана пара наречених стануть батьками. В інстаграм-сторіз Іванна вирішила поспілкуватися з підписниками. Один з шанувальників запитав у дівчини, чому вона така засмучена. Наречена Сасанчина відповіла: “Перепади. Таке буває“.

Вона також опублікувала зворушливе відео, на якому позувала у ніжній білій сукні з чорним гороховим принтом. Спершу Іванна показала усміхнене обличчя, а потім – помітно округлий животик, який погладила. Дівчина опублікувала спільне відео з Романом, де той гладить її округлий живіт.

Нагадаємо, спершу про вагітність Іванни тільки ходили чутки. Вона ділилась інтригуючими фото про вагітність, натякаючи на свій особливий стан. В коментарі журналістам Showbiz 24 наречена співака зізнавалась, що вони з Романом дадуть точну відповідь тоді, коли будуть готові.


Читайте також:
Співак Роман Сасанчин повідомив, що незабаром одружується (ФОТО)