П’ятниця , 19.04.2024

Тоттенхем – Манчестер Сіті – 1:0. Огляд матчу і відео голу

Несподіваним результатом завершився матч першого туру англійської Прем’єр-Ліги.

Тоттенхем - Манчестер Сіті

Чемпіон Англії Манчестер Сіті на виїзді поступився Тоттенхему – 0:1, а єдиний гол на старті другого тайму забив корейський легіонер Сон.

Хоча старт матчу не віщував особливих проблем для гостей. В перші 6 хвилин Сіті створив купу небезпечних моментів, принаймні три з яких були гольовими. Рахунок, однак, не змінився, і поступово «шпори» налагодили контргру та й собі організовували небезпечні контратаки.

У другому таймі гра взагалі пішла без центра поля, але забити вдалося лише господарям. У контратаці Бергвейн пробіг метрів 50 і віддав направо на Сона, той, видавалося, затягнув атаку, почав з допомогою фінтів зміщуватися в центр і пробив низом з-за меж штрафного майданчика повз двох захисників – голкіпер не бачив моменту удару, до того ж його дезорієнтував третій захисник, який також намагався заблокувати удар. У підсумку м’яч, після не найсильнішого удару, залетів у нижній кут.

Сіті намагався врятувати матч. Провів три заміни, випустивши на поле Де Брюйне, Жезуса і нашого Зінченка. Свіжі гравці пожвавішали гру, проте зрівняти рахунок так і не змогли.

Роман КИПИБІДА

Читайте також:
Роман Яремчук забив гол у дебютному матчі за “Бенфіку”