П’ятниця , 26.04.2024

Тоттенхем – Манчестер Сіті: анонс матчу і прогнози букмекерів

У стартовому турі чемпіонату Англії відбудеться дуже цікаве протистояння грандів.

Тоттенхем - Манчестер Сіті

Беззаперечний переможець минулого сезону Манчестер Сіті поїде в гості до Тоттенхема, який навесні ледь врятував єврокубковий сезон, і пробився до сумнівної Ліги конференцій з сьомого місця.

Пікантності грі додає й факт, що лондонці нині намагаються залишити в складі свого лідера Гаррі Кейна (він, до речі, імовірно, пропустить матч, адже через участь у Євро вийшов з відпустки пізніше), якого намагається перекупити саме Сіті.

Тоттенхем

Тоттенхем у міжсезоння змінив тренера. З Жозе Моуріньо у «шпор» мало що виходило, і наприкінці минулого сезону їх очолив молодий Райан Мейсон. Однак і він втримався не надовго, а влітку на чолі Тоттенхема став Нуну Санта, який до того адаптувався в Прем’єр-Лізі, тренуючи Вулверхемптон.

Манчестер Сіті

У Манчестер Сіті залишається потужна і збалансована команда, укомплектована суперзірками і на чолі з одним з найкращих тренерів світу. Минулого сезону чемпіон (відрив від найближчого конкурента був просто колосальним) здобув три внутрішніх трофеї, але в розіграші Ліги Чемпіонів поступився у фіналі лондонському Челсі – 0:1.

Залишається у складі команди і український легіонер Олександр Зінченко. Цікаво, що напередодні старту сезону в пресі були оприлюднені зарплати гравців Сіті, і Олександр отримує там найменше – 1 млн. фунтів на рік або 20 тис. фунтів на тиждень. Лідер команди Кевін Де Брюйне отримує майже в 20 разів більше.

Початок гри і трансляція

Матч розпочнеться у неділю, 15 серпня, о 18.30 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Setanta Sports».

Прогноз

Букмекери в звітному матчі надають перевагу гостям. «Фавбет» на перемогу Манчестер Сіті поставив коефіцієнт — 1,67. Виграш Тоттенхема оцінюють в 5,4. Нічию — 4,0.

«Парі Матч» оцінив перемогу манчестерців коефіцієнтом 1,67, перемогу лондонців — 5,4, нічию — 4,0.

Щодо підсумку гри, то найбільш імовірною є перемога гостей з рахунком 0:1. На такий підсумок «Фавбет» дає коефіцієнт 7,1 (1:1 – 7,6, а 0:2 – 7,7), а «Парі Матч» коефіцієнт 6,9 (1:1 – 7,3, а 0:2 – 7,2).

Роман КИПИБІДА

Читайте також:
Роман Яремчук забив гол у дебютному матчі за “Бенфіку”