Вівторок , 19.03.2024

У Польщі у витверезнику загинув 25-річний українець. Перед цим його зв’язали

Прокуратура міста Свідниця почала розслідувати смерть громадянина України у вроцлавському осередку допомоги нетверезим особам. Простіше кажучи, у витверезнику.

Польща, карета швидкої допомоги

Інцидент зі смертю 25-річного громадянина України стався ще 30 липня, проте відомо про нього стало тільки зараз, пoвідoмляє Yavp.pl.

Чоловіка забрали з міського автобуса, де він заснув. Аналізи показали, що в його крові було 1,5 проміле алкоголю. Як тільки громадянина України привезли у витверезник у Вроцлаві, його поведінка різко змінилася на агресивну. Одного з працівників він ударив кулаком, а іншого вкусив за пальця. Оскільки поліцейські не змогли самостійно заспокоїти чоловіка, то викликали на підмогу додатковий екіпаж.

Тільки після цього порушника спокою вдалося силою скрутити й зв’язати ременями. Однак відразу після цього він почав синіти й переставати дихати. За кілька хвилин громадянин України помер.

Зараз прокуратура перевіряє, чи поліцейські не перевищили свої повноваження й не застосували фізичну силу неправомірно. Натомість додаткова експертиза має встановити, чи не був померлий чоловік під впливом наркотичних або психотропних засобів. Результати експертизи будуть за кілька тижнів.

Читайте також:
У Польщі загинув 37-річний заробітчанин з Тернопільщини