П’ятниця , 26.04.2024

У Тернополі 38-річний чоловік погрожував поліцейським зброєю

Зловмисника, який вчинив опір працівникам поліції, затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

пістолетПро це сьогодні, 19 серпня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

У середу, 18 серпня, близько 18.30 під час виконання службових обов’язків  співробітники Тернопільського районного управління поліції прийшли до квартири 38-річного жителя обласного центру, аби вручити йому повістку про виклик до поліції. Чоловік фігурує підозрюваним у кримінальному провадженні, проте уникає проведення слідчих дій.

Власник помешкання вийшов з предметом, схожим на пістолет, та почав погрожувати працівникам поліції. Правоохоронці вгамували правопорушника та  вилучили у нього зброю. На місце події була викликана слідчо-оперативна група.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Читайте також:
На Тернопільщині п’яний водій під час обгону зіткнувся з трьома автомобілями