Субота , 20.04.2024

Житель Підгаєччини хотів орендувати квартиру у Львові і втратив 19000 гривень

Шахрайство з орендою помешкання задокументували працівники відділу поліції №1 (м. Бережани). Понад 19 тисяч гривень втратив житель Підгаєччини.

квартирне шахрайство

Про це сьогодні, 10 серпня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Чоловік через оголошення в мережі Інтернет вирішив орендувати на декілька днів помешкання у місті Львів. Зателефонував за вказаним номером, обговорили з господарем ціну та домовилися про оплату.

Орендодавець заявив, що працює лише за передоплатою, бо має попит на житло, тож потерпілий через термінал перевів кошти на невідомий рахунок. Квартири він так і не побачив, як і своїх грошей.

Вже напередодні виїзду в місце призначення заявник не зміг зв’язатися з господарем, мобільний телефон був вимкнутий, а оголошення зникло. Довелося телефонувати  в поліцію.

Відомості про подію слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ст. 190 Кримінального кодексу України.  Правоохоронці встановлюють усі детальні обставини афери.

Читайте також:
У жительки Гусятина під час покупки автомобіля шахраї видурили 220 000 гривень