Четвер , 28.03.2024

Ліга Чемпіонів: “Динамо” зазнало поразки від “Баварії” з рахунком 5:0

Київське “Динамо” вчора, 29 вересня, у гостях не змогло протистояти мюнхенській “Баварії” і програло з рахунком 5:0.

Баварія - ДинамоУ “Динамо”, по суті, був один момент, коли вони могли змусити хвилюватися господарів. Наприкінці першого тайму, вже за рахунку 0:2, киянам вдалася швидка атака 3 в 1, але Де Пена не зміг переграти Нойєра, який відбив удар під поперечину.

В іншому, перевага “Баварії” сумнівів не викликала. Ще до перерви м’яч двічі опинився у воротах Бущана. Спочатку арбітр призначив одинадцятиметровий за гру рукою з боку Сидорчука, і Левандовський реалізував пенальті. А на 27-й хвилині поляк реалізував вихід один на один після пасу Мюллера.

У другому таймі кияни великими силами пішли в атаку і після втрати м’яча відразу поплатилися за це. На 68-й хвилині баварці провели швидкий контрвипад, що завершився гарматним ударом Гнабрі.

Ще через шість хвилин Сані підстеріг помилку Бущана, несподівано пробив з лівого флангу в ситуації, коли всі чекали навіс в штрафну “Динамо”. І на 87-й хвилині Чупо-Мотінг встановив остаточний рахунок – 5: 0.

У другому матчі групи Е португальська “Бенфіка” вдома обіграла іспанську “Барселону” з рахунком 3:0.

Після двох турів у групі Е лідирує “Баварія” – 6 очок, у “Бенфіки” – 4 очки, у “Динамо” – 1 та у “Барселони” – 0.

Свій наступний поєдинок у Лізі Чемпіонів “Динамо” проведе 20 жовтня – кияни гратимуть в гостях проти “Барселони”.

Нагадаємо днем раніше донецький “Шахтар”, який у цьому сезоні також виступає у груповому етапі Ліги Чемпіонів, вдома зіграв у нульову нічию з італійським “Інтером”.

Читайте також:
З тернопільської Ниви пішов головний тренер