П’ятниця , 26.04.2024

На Тернопіллі 31-річний чоловік вкрав гроші з банкомату і відразу їх пропив

Повідомлення про крадіжку з електронного платіжного терміналу самообслуговування надійшло на лінію “102”. Жінка розповіла, що в ніч з 20 на 21 вересня невідомі пошкодили термінал, вмонтований на фасаді багатоквартирного житлового будинку у Збаражі.  

На місце злочину виїжджали оперативники. За попередньою інформацією, невідомі пошкодили металеву скобу із навісним замком, віджали кришку терміналу і витягнули з нього касету з грошима. На момент крадіжки в касеті було 2540 гривень.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники поліції встановили особу підозрюваного. Це – раніше судимий житель Збаразької територіальної громади, 1990 року народження. Він у скоєному зізнався. На момент злочину був у стані алкогольного сп’яніння, а термінал “відкривав” металевим прутом. Гроші витратив на продукти харчування та алкоголь. Залишки, а це 280 гривень, добровільно видав правоохоронцям.

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також:
Тернопільські поліцейські затримали грузина, наближеного до місцевих кримінальних авторитетів