Субота , 27.04.2024

У Тернополі за підробку документів судитимуть інспектора ДАБІ

Підробив приватизаційні документи на історичну будівлю у м. Тернополі вартістю понад 30 млн грн – судитимуть інспектора ДАБІ.

Тернопіль, історична будівля

Тернопільською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно інспектора ДАБІ, який склав та видав завідомо неправдивий офіційний документ про відповідність виконаних робіт та можливість прийняття в експлуатацію будівлі колишньої залізничної лікарні в м. Тернополі (ч. 1 ст. 366 КК України).

Розслідуванням встановлено, що інспектор ДАБІ, достовірно знаючи, що роботи не були виконані в повному обсязі, склав та видав завідомо неправдивий офіційний документ, яким підтвердив їх виконання на вказаному об’єкті і можливість прийняття його в експлуатацію.

Нагадаємо, до суду вже скеровані обвинувальні акти щодо двох осіб, причетних до спроби незаконної приватизації колишньої залізничної лікарні в м. Тернополі вартістю понад 30 млн грн.

Триває слідство, що здійснюється слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Тернополі) ТУ Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові за процесуального керівництва обласної прокуратури, інформує пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Читайте також:
На Тернопільщині до 15 років позбавлення волі заочно засуджено терориста під прізвиськом «Док», командира роти «ЛНР»