Середа , 01.05.2024

Неподалік Києва обстріляли автомобіль радника Президента України Сергія Шефіра

Під Києвом стріляли у автомобіль першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра, поранений водій машини.

автомобіль Шефіра

За словами джерел Української правди, в автівку здійснили постріли автоматною чергою із лісу. Це трапилося біля села Лісники у Києво-Святошинському районі Київщини.

Постраждав водій першого помічника президента, йому надають медичну допомогу на місці події. Шефір не постраждав. Нападників шукають.

Правоохоронці повідомили, що обстріл здійснили близько 10-ї ранку 22 вересня. В автомобіль потрапило більше 10 куль. На місці події перебуває генпрокурор Ірина Венедіктова. На місці працюють слідчо-оперативні групи поліції.

обстріл автомобіля Шефіра

Правоохоронці ввели спецоперацію “Сирена”.

Президенту Володимиру Зеленському оперативно доповіли у США про обстріл автомобіля його першого помічника Сергія Шефіра під Києвом

“Тривожна новина про обстріл автомобіля Сергія Шефіра заскочила президента під час робочого візиту до США.Попри ніч, Володимиру Зеленському оперативно доповіли про інцидент і продовжують надавати усю необхідну інформацію.Публічна реакція президента на подію також скоро буде”, — наголосив речник президента Сергій Никифоров у Facebook.

Між тим, глава фракції “Слуга народу” у ВР Давид Арахамія наголосив, що перший помічник президента Сергій Шефір не постраждав у результаті обстрілу його авто, а зараз він перебуває у безпечному місці.

“Десь 20 хвилин тому я розмовляв з паном Шефіром… Він їхав на роботу, він зазвичай їздить в 50% випадків сам за кермом, в 50% – з водієм… Водій отримав три вогнепальні поранення і госпіталізований. Сам Сергій цілий… все нормально. Живий, здоровий. Його поліція пересадила в службовий екіпаж і відвезла у безпечне місце”, — сказав нардеп.

Він додав, що Шефір шокований і трактує, що стріляли в нього, але потрапили в водія.

Нардеп також підкреслив, що на дорозі, на якій було скоєно напад, багато відеокамер, і “найближчим часом буде багато відео з місця події”.

Шефір

Читайте також:
Знову смертельна аварія у Тернополі: водій Volkswagen Touareg збив жінку