П’ятниця , 26.04.2024

Шукаєте якісне взуття за доступною ціною? Вам сюди!

У період пандемії та економічної кризи питання про недороге взуття стає нагальним.

якісне взуттяВелика кількість людей не може дозволити собі брендовий одяг та аксесуари, але це означає, що обов’язково доведеться поступатися в якості у виборі нових черевик. Розповідаємо, як якісне взуття купити за вигідною ціною.

Якісне взуття недорого – міф або реальність?

Однак це не означає, що дорожче взуття завжди краще. Якісне взуття може бути недорогим і в той же час практичним у житті. Бренди мають сильні стимули для просування дорогих бігових кросівок, але наше дослідження показує, що бігуни, які купують дорожчі кросівки, менш задоволені, ніж бігуни, які купують кросівки середнього або дешевого сегменту. Дороге взуття від виробника просто виглядає краще. Якщо ви купуєте хорошу пару, вони, як правило, мають , що дозволяє вам виглядати стильно та блискуче.

Окрім того, простий вихід для додаткової економії – придбати товар у вітчизняного виробника. Взуття від виробника Україна з великою вірогідністю буде мати нижчу ціну, але не поступатися якістю виготовленому закордоном. Oldcom є саме тим виробником, що пропонує купити якісне взуття недорого.

Олдком, як інтернет магазин взуття недорого має асортимент для всієї родини, а саме:

  • Жіночі сліпони та еспадрильї, що однаково підходять як для вечірок, так і для роботи в офісі, домашні капці з велюру, бархату та замші, які завжди зберігають ноги в теплі, зимові чоботи з хутряним оздобленням.
  • Чоловічі уггі та резинові чоботи з підошвою з ПВХ і ЕВА, які не дають впасти на слизькій поверхні, теплі галоші та бурки, кросівки для ранкових тренувань.
  • Дитячі резинові чоботи з оригінальними принтами, чобітки з водонепроникного войлоку, спортивні кеди, затишні утеплювачі для зимового взуття.

Виробник взуття Oldcom вже 10 років працює на українському ринку, сформувавши власну клієнтську базу та стикнувшись при цьому з безліччю перепон на шляху, які не витримують багато інших стартапів. В Олдком знають, що саме бажає клієнт і встановлюють з покупцями лояльні відносини, що будуються на довірі.

Купити якісне взуття Oldcom – можливо все!

Отже, купити якісне взуття за демократичними цінами – цілком реальна справа – особливо, якщо ви звертаєтесь до Олдком.

Торгова марка OLDCOM має велику історію з 2010 року і розпочала свою діяльність з виробництва взуття з ПВХ в малих обсягах. Сьогодні компанія лідирує серед творців взуттєвої продукції, постійно оновлюючи та вдосконалюючи власну продукцію. За мету виробник ставить пошив практичного взуття для людей.

Інтернет магазин взуття Олдком – офіційний представник молдавської фабрики в Україні з 2010 року. Фірма купити якісне взуттяпропонує оптом і в роздріб оригінальне чоловіче, жіноче та дитяче взуття на будь-який смак і має велику кількість переваг, які переконують чому саме тут варто робити покупки на зиму:

  • Натуральні тканини при виготовлені взуття.
  • Еко-френдлі напрямок компанії – речі можна здати на переробку.
  • Комфортні дизайни, що дозволяють пересуватися без проблем.
  • Доступні ціни для всіх.
  • Висока якість виконання роботи.
  • Швидка доставка в усі регіони України.
  • Обмін та повернення протягом перших 14 днів.
  • Допомога від консультантів, що підберуть вам потрібні розмір та модель.

Повний каталог з недорогим взуттям ви можете переглянути на сайті oldcom.ua