Середа , 24.04.2024

Догляд за зубами собак маленьких порід

За статистикою, 8 з 10 собак віком старше 3-х років страждають різними захворюваннями зубів та ротової порожнини.

сухий корм для собак

Кожен турботливий та відповідальний господар прагне до того, щоб у його вихованця було здорове життя та відмінне самопочуття. Ніхто не хоче, щоб його улюбленець страждав від болю. Біль та втрата зубів є ознакою пародонтиту – це найпоширеніше стоматологічне захворювання в собак. Воно супроводжується наростанням зубного каменю та неприємним запахом із пащі.

Запобігти утворенню зубного каменю та забезпечити ефективний захист від пародонтозу допоможе сухий корм DentaLife. Найбільші труднощі представляє догляд за зубами маленьких порід собак, бо через невеликого розміру пащі провести якісну механічну чистку самостійно досить складно. Спеціально для маленьких порід собак були розроблені особливі їстівні палички для чищення зубів – сухий корм для чищення зубів DentaLife здатний очистити навіть важкодоступні зуби.

Особливості додаткового корму DentaLife

Корисне ласощі для чотирилапих улюбленців – це відмінний засіб для профілактики проти зубного каменю. Палички призначені для щоденного вживання й можуть вважатися своєрідною процедурою чищення зубів для вашого вихованця. Палички мають пористу м’яку текстуру, яка не травмує чутливі ясна тварини. Продумана форма зі спеціальними ребрами на поверхні палички робить можливою чистку навіть самих важкодоступних ділянок ротової порожнини. Корм DentaLife – це відмінне корисне доповнення до основного раціону вашого пса. У ньому містяться тільки натуральні інгредієнти без додавання цукру, барвників, консервантів або підсилювачів смаку.

Переваги додаткового корму DentaLife для здоров’я зубів собак

  • Пориста текстура та оптимальна жорсткість для жування й очищення зубного нальоту;
  • Можливість очищення важкодоступних ділянок;
  • Клінічно доведена ефективність проти зубного каменю;
  • Природний механічний принцип очищення зубів;
  • Тільки натуральні інгредієнти в складі;
  • Допомагає усунути неприємний запах із пащі;
  • Зручна форма випуску для щоденного застосування;
  • Вміст цільних злаків та клітковини;
  • Наявність у складі кальцію та вітаміну D;
  • Знижений вміст жирів.

Собакам дрібних порід масою до 12 кг рекомендується давати одну паличку на день. Простежте за тим, щоб улюбленець добре гриз паличку з усіх боків, не давайте йому її швидко ковтати – нехай ретельно пожує її перед цим. Додатковий корм не може бути повноцінною заміною чищенні зубів, але він уповільнює скупчення нальоту й істотно знижує ризик утворення зубного каменю.

One comment

  1. Дитині, буває, тяжко почистити зуби, а тварині то й поготів)) Крута ідея!