П’ятниця , 29.03.2024

Фермерське господарство “ГАДЗ” експортуватиме агропродукцію в Африку

Представник Африканської Ради в Україні Діалло Ісса Садіо відвідав господарство «ГАДЗ».

ФГ Гадз Африка

Разом із Петром Івановичем Гадзом вони обговорили умови співпраці та відкриття нових африканських ринків для продукції фермерського господарства.

Діалло Ісса Садіо народився у 1963 році у  Гвінеї. Закінчив Національний авіаційний університет у Києві. В Україні проживає близько 30 років. Займає посаду віце-президента в громадській організації «Африканська рада в Україні».

Діалло Ісса Садіо регулярно організовує заходи, які сприяють культурному діалогу народів африканського континенту та України, підтримує трудових мігрантів, біженців з Африки, якщо потрібно — сприяє в отриманні юридичної, психологічної, соціальної, медичної допомоги та отриманні політичного притулку.

Також у рамках робочої зустрічі Діалло побував на тваринницько-молочних комплексах ТзОВ «Бучачагрохлібпром» в селах Пилява, Соколів та Осівці.

Фермерське господарство «ГАДЗ» знаходиться у селі Трибухівці, що поблизу Бучача, та займається виробництво екологічно чистих натуральних ласощів – яблучних чипсів та яблучно-компотних сумішей.

Географія експорту підприємства складає понад 20 країн Європи та Азії.

Читайте також:
Понад 200 молочників з усієї країни, приїхали повчитися у “Бучачагрохлібпром” (ФОТО)