Вівторок , 19.03.2024

“Контінентал” провів масштабний День поля

«Контінентал Фармерз Груп» провела День поля «Як заробити додаткові $100 з гектара: час рахувати». Захід організували спільно з Львівським національним аграрним університетом.

Відкриття дня поля

Він об’єднав партнерів Компанії, сільськогосподарських виробників, фермерів, представників влади, а також молодь, яка має намір працювати в аграрній сфері. День поля в такому форматі Компанія проводить уже втретє. Для «Контінентал» ця подія – передусім платформа для спілкування та обміну досвідом, а також чудова нагода зміцнити партнерські відносини.

Генеральний директор «Контінентал» Георг фон Нолкен підкреслив, що проведення таких днів поля сприяє не тільки підвищенню професійного рівня фахівців Компанії, але й розвитку сільського господарства в Україні загалом.

«Сьогоднішній День поля – це спеціалізований майданчик, де агровиробники можуть спілкуватися й обмінюватися досвідом, розширити свої знання у виробничих питаннях, спільно шукати нестандартні рішення і нові підходи. Наших колег у сільському господарстві ми вважаємо партнерами, і сьогодні ми презентували проект “Континент інновацій”, через який маємо намір реалізовувати нашу філософію відкритого партнерства. “Контінентал” готовий ділитися своїми виробничими технологіями і напрацюваннями, проводити спільні дослідження і досліди», – прокоментував Георг фон Нолкен.

З презентаціями та доповідями на Дні поля виступили запрошені експерти: доктор сільськогосподарських наук, професор, експерт з рослинництва Володимир Лихочвор, доктор фізико-математичних наук, професор, експерт з метеорології Вазіра Мартазінова, а також спеціальний гість заходу Міхаель Хорш. Відеозаписи виступів найближчим часом буде опубліковано на Facebook-сторінці «Контінентал».

змагання дронів

виставка техніки

Читайте також:
“Контінентал” запустив найсучасніше в Україні картоплесховище