Середа , 24.04.2024

На Теребовлянщині, після зіткнення двох вантажівок, постраждала пасажирка ВАЗ

Аварія трапилася 28 жовтня о 20:00 на Теребовлянщині. На дорозі “Галич-Підгайці-Сатанів-Городок”, неподалік села Панталиха, автомобіль марки “ГАЗ” зіткнувся із зустрічною вантажівкою КамАЗ.

В момент аварії за автомобілем “ГАЗ” іхала ще одна легківка марки ВАЗ. Її кермувальник не встиг загальмувати і як результат – уникнути удару не вдалося також, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області

До лікарні за меддопомогою звернувся водій ГАЗу та пасажир з легкового авто. У водіїв відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває перевірка по всіх автопригодах.

Про травми людей розповів генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус:

“28 жовтня о 20.19 бригада швидкої виїжджала у с. Панталиху Теребовлянського району, знову на місце ДТП. Водій авто не впорався із керуванням, з’їхав з дороги і вдарився у причіп вантажівки. Із різаною раною голови, колотою раною лівого плеча, закритою черепно-мозковою травмою потерпілого 1966 р.н.,. після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у Теребовлянську райлікарню. Пасажирку легківки,1969 р.н., із переломом правого плеча, після наданої медичної допомоги, теж шпиталізовано у райлікарню”.

Читайте також:
У Великій Березовиці вчора зранку сталася аварія — кермувальник у лікарні