Четвер , 28.03.2024

У Підволочиську судили дівчину, яка торгувала у магазині і привласнила понад 50000 гривень

На Підволочищині судили продавчиню магазину через привласнення грошей, виручених від продажу алкогольних, безалкогольних напоїв та цигарок.

крадіжка, жінка в наручниках

Фігурантка справи пішла на угоду про примирення з власником товару та отримала умовний термін.

Про це йдеться у вироку Підволочиського райсуду від 28 вересня 2021. Як слідує з матеріалів справи, фігурантка справа працювала у магазині “Могорич” у смт Підволочиськ. З липня 2019 по жовтень 2020 вона продавала товар за готівку, ввірений їй ТзОВ «Аскор-Україна», не проводячи електронних операцій з реалізації майна та привласнила 51888,40 грн

Такі дії були кваліфіковані за ч.1 ст. 191 КК – привласнення майна, ввірене особі. У судовому засіданні обвинувачена пішла на угоду про примирення з представником ТзОВ «Аскор-Україна». 28 вересня суд її затвердив. Він визнав обвинувачену винуватою у вчиненні вищезгаданого злочину та призначив узгоджене сторонами покарання.

Йдеться зокрема про 2 роки обмеження волі, від відбування яких звільнив на підставі ст. 75 КК, призначивши рік іспитового строку. Також суд сказав стягнути з неї  2574,30 грн за проведені експертизи. Цивільного позову у справі не було. Наразі вирок законної сили не набрав.

Олена ПЕТРОСЮК

Читайте також:
У Збаражі судили азербайджанця, який торгував кавунами у недозволеному місці