Неділя , 28.04.2024

Для яких цілей підійде Volkswagen T5 та чому заслуговує на увагу?

Цей автомобіль затребуваний українськими водіями завдяки суміші чисто німецької надійності та порівняно доступної ціни.

Фольксваген Т5

Серед іномарок на українському авторинку Фольксваген T5 багато років утримує корону лідера продажів. А знайти таке авто швидко вдасться завдяки сервісу OLX.

Економічність

Висока економічність палива цього автомобіля вже стала легендою. Хазяїну Volkswagen T5 не варто турбуватися про витрату пального ні в міських пробках (в межах міста витрата — 8 л на 100 км), ні в тривалій поїздці автотрасою, де витрата ще менше — 7 літрів на сотню кілометрів. І, до речі, при такій низькій витраті динамічні властивості та потужність автомобіля залишаються на висоті. Тому такий транспорт підійде для тих, хто любить подорожувати.

Відмінна керованість

Якісне налаштування кермового управління дуже гармонійно доповнює наявність електропідсилювача. Завдяки його тонкому заводському настроюванню Volkswagen T5 отримав дуже велику кількість позитивних відгуків від покупців, які залишилися задоволені передбачуваною поведінкою автомобіля навіть на недорогих покришках при високій швидкості.

Надійність підвіски

Підвіска, мабуть, найголовніша частина цього автомобіля, що підкорила українських автолюбителів. Кожен власник засвідчить такий комфорт, що забезпечує підвіскою під час їзди, ніби знаходишся за кермом машини, яка на порядок вища за статусом і дорожча. Підвіска Volkswagen T5 сконструйована з надійних комплектуючих частин, якісно зібрана, а її функціональний ресурс настільки великий, що власникам багатьох інших автомобілів залишається лише позаздрити.

Ергономіка

Сидіння в машині мають воістину німецьку зручність – винахідливим конструкторам фірми вдалося забезпечити цю зручність з мінімальними вкладеннями матеріальних засобів. У кабіні все, що потрібне для водія, знаходиться під рукою. Приємні тактильні відчуття від дотику до кермового колеса покращують настрій у передчутті чергової поїздки. Скло, що оберігається надійним обігрівом, забезпечують відмінний огляд. Такий транспорт підійде для людей, що багато годин проводять за кермом, тобто працюють на своєму автомобілі.

Перелічені переваги Volkswagen T5 лише підтверджують народне звання цієї машини. Комфортабельність, недороге обслуговування, надійність, привабливий інтер’єр та зовнішній дизайн – що ще потрібно? Це справді народний автомобіль.