Вівторок , 23.04.2024

На Чортківщині рейсовий автобус зіткнувся з трактором: постраждалих шпиталізували

На Чортківщині у ДТП потрапив рейсовий автобус “Заліщики-Тернопіль”.

Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, аварія сталася поблизу села Оришківці на Чортківщині 24 листопада.

На автодорозі М-19 “Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече” автобус Mercedes-Benz Sprinter зіткнувся з трактором Т-150К.

У ДТП постраждали троє пасажирів, їх шпиталізували в КНП «Чортківська ЦМЛ».

“На місце події залучався черговий караул 22-го державного пожежно-рятувального поста 10-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління, котрими здійснено комплекс заходів із недопущення виникнення пожежі, внаслідок витоку паливно-мастильних матеріалів. Обставини події встановлюють співробітники поліції”, — йдеться у інформації рятувальників.

За інформацією відділу комунікації поліції Тернопільської області, на Чортківщині не розминулися рейсовий автобус, що їхав за маршрутом “Тернопіль-Кулаківці”, та трактор Т-150. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що дорожньо-транспортна пригода трапилася близько 18:00 на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече.

За попередньою інформацією, водій маршрутного таксі, що рухався у попутному напрямку, не помітив транспортний засіб і врізався в нього.

Як результат – бус Volkswagen LT-46 врізався в сільгосптехніку. На момент автопригоди в салоні автобуса були люди. Шестеро пасажирів отримали тілесні ушкодження і звернулися з переломами та забоями до лікарні. Чому водій буса не помітив трактор, стане відомо у ході розслідування.

У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство згідно із ст.286(порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
Відійшов у вічність колишній мер Тернополя Богдан Левків