Четвер , 28.03.2024

Понад 1000 євро хабара отримав тернополянин за вплив на депутатів міськради

Слідством встановлено, що громадянин отримав від зацікавленої особи  1100 євро за вплив на прийняття позитивного рішення депутатами Тернопільської міської ради під час голосування земельних питань на одній з  сесій органу місцевого самоврядування.

Під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури повідомлено про підозру жителю м. Тернополя в отриманні 1100 євро неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення депутатами Тернопільської міської ради минулого скликання (ч. 2 ст. 369 – 2 КК України), інформує пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що громадянин отримав від зацікавленої особи  1100 євро за вплив на прийняття позитивного рішення депутатами Тернопільської міської ради під час голосування земельних питань на одній з  сесій органу місцевого самоврядування. Йшлося про розгляд питання щодо надання в оренду земельної ділянки площею 0,0469 га для ведення городництва у мікрорайоні Дружба в обласному центрі. Тернополянин отримав вказані кошти  до прийняття депутатами минулого скликання відповідного позитивного рішення по землі.
Розслідування здійснюють слідчі ГУНП, за оперативного супроводу працівників УСБУ в  Тернопільській області.