П’ятниця , 19.04.2024

У Тернополі чоловік пошкодував шахрайку і… позбувся телефону

Схема «дай подзвонити» не нова, однак й надалі дієва. Саме у такий спосіб 50-річний тернополянин втратив свій ґаджет.  Дозволив невідомій зателефонувати, а жінка, узявши телефон,  втекла.

Зі слів чоловіка, увечері на вулиці до нього підійшла незнайомка та  попросила зателефонувати. Жінка пояснила, що приїхала з іншого міста та хотіла заночувати в подруги, однак телефон розрядився. Потерпілий вирішив допомогти. Зловмисниця  відійшла під час розмови і  втекла, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Працівники поліції встановили особу злодійки. Нею виявилася раніше не судима 30-річна мешканка Тернопільського району. Телефон вона здала у ломбард, а гроші витратила на розваги.

За фактом шахрайства розпочато кримінальне провадження.

Працівники поліції застерігають краян: не довіряйте малознайомим людям, не спішіть передавати їм дорогі речі, розмінювати готівку, або ж купувати у невідомих сумнівний товар. Аферисти часто видумують різні історії і навіть банальне прохання зателефонувати з вашого мобільного може завершитися крадіжкою Проявляйте розсудливість і не будете ошуканими!

Читайте також:
У Тернополі потягнули до суду жінку, яка на базарі продала кілограм меду