Четвер , 25.04.2024

5 серій брендових дорожніх сумок для ваших подорожей

Бренд – це не просто помітний логотип. За популярним світовим брендом стоять десятки років досвіду, інновації, жорсткі краш-тести, запатентовані рішення, якісні тканини та фурнітура.

дорожні сумки

Брендова дорожня сумка має гарантію виробника, вона не линяє, не рветься, надійно зберігає речі у будь-якій ситуації. Представляємо п’ять популярних колекцій тревел-аксесуарів для бізнесменів, леді та екстремалів.

Paradiver Light

Розроблена конструкторами та дизайнерами відомого бренду Samsonite для шанувальників активного відпочинку. Колекція включає кілька форматів сумок, рюкзаків, сумок-візків на колесах у зухвалому спортивному стилі, які відмінно поєднуються між собою.

Всі вироби серії Paradiver Light:

  • мало важать: сумка на колесах об’ємом 74,6 л важить лише 2,6 кг;
  • мають водо- та брудовідштовхувальне покриття Teflon;
  • сумки на колесах забезпечені ортопедичною Т-подібною ручкою;
  • перевірені на міцність коліс, надійність швів та фурнітури.

CITY PLUME

Елегантна серія для леді від французького бренду Lipault. Легкі тканинні сумки відрізняються місткістю при зовнішній компактності. Передбачено захист від злодюжок: блискавки приховані планками або клапанами, кілька шарів текстилю складно прорізати. Дорожні сумки складають стильний комплект із валізами на колеса. Колірна палітра в актуальних базових відтінках Інституту кольору Pantone.

B-LITE ICON

Компактно, стильно, зручно для подорожей. Дорожні сумки ідеально доповнюють валізи з висувними ручками та втопленими колесами. Стильна сумка з довгою ручкою та зовнішньою кишенею на блискавці оптимальна для польотів:

  • передбачена правилами авіаперевезень довжина 55 см;
  • об’єм 56 л;
  • зшита з нейлону, легко згортається в рулон;
  • вага лише 900 г.

SAMMERFUNK

Лаконічний дизайн бізнес-колекції від American Tourister універсальний, підходить для відряджень, екзотичних турів та гастролей. У колекції передбачено б’юті-кейс, кілька форматів сумок з довгим ременем, сумки та валізи на колесах. Вага сумки об’ємом 95 л лише 2,8 кг, за наявності надійних коліс. Є довгі захисні планки на дні та металеві напрямні телескопічної ручки.

X BLADE 4.0

Бізнес-колекція поєднує ручну поклажу, мобільний офіс із USB-портом, валізи різного обсягу. Ефектні легкі моделі для відряджень виглядають пристойно. З такою сумкою зручно з’явитись у залі для презентацій або на тренінгу.