Четвер , 18.04.2024

У смертельній аварії поблизу Тернополя, за участю маршрутки, підозру висловили водію легківки

У смертельній аварії в селі Лозова поблизу Тернополя, за участю маршрутки Тернопіль — Кременець, підозру висловили водію автомобіля «VOLKSWAGEN PASSAT».

Про це повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

“Під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури повідомили про підозру водію автомобіля «VOLKSWAGEN PASSAT», який зіткнувся 8 грудня 2021 року із авто «MERCEDES BENZ 313» поблизу Тернополя.

Нагадаємо, 8 грудня о 16.30 на дорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Лозова трапилась резонансна ДТП, під час якої автомобіль «VOLKSWAGEN PASSAT» виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з маршрутним автобусом «MERCEDES BENZ SPRINTER 313», що віз пасажирів з Тернополя до Кременця.

У ДТП постраждали 11 людей, серед яких – обидва водії, пасажири маршрутки та легківки. Згодом від отриманих травм у лікарні померли водій «MERCEDES BENZ SPRINTER» і пасажирка цього авто, за життя та здоров’я інших потерпілих продовжують боротись медики.

Водію автомобіля «VOLKSWAGEN PASSAT» повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель 2 осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).

Також прокурори скерували до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Триває розслідування, що здійснюють слідчі поліції”, — йдеться у інформації.

Читайте також: Наслідки вчорашньої ДТП на Тернопільщині: 2 людей померли, 7 – у лікарні (ВІДЕО)