П’ятниця , 29.03.2024

У снігах Тернопільщини застрягли дві швидких, автобус і навіть грейдер, який чистив дорогу

Внаслідок ускладнення погодних умов, викликаних снігопадом, з’явилися й перші складнощі для водіїв.

За минулу добу та сьогоднішню ніч пожежно-рятувальні підрозділи Тернопільської області чотири рази залучалися на буксирування автомобілів.

Про це сьогодні, 15 грудня, інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Так, вчора, 14 грудня, о 08:10 у селі Підберізці Залозецької територіальної громади, що на Зборівщині, рейсовий автобус з’їхав у кювет. На місце інциденту викликали черговий караул місцевої пожежної команди смт Залізці, який здійснив буксирування транспортного засобу з кювету на проїжджу частину дороги. В автобусі на момент інциденту пасажирів не було.

А о 09:38 у селі Мильне Залозецької територіальної громади, що на Зборівщині, черговим караулом місцевої пожежної команди смт Залізці, спільно з технікою місцевого товариства, здійснено буксирування з кювету на проїжджу частину дороги грейдера на базі трактора “Т-150”.

Вчора ввечері о 21:20 у м. Почаїв Кременецького району на вул. Гоголя черговим відділенням Головного управління ДСНС здійснено буксирування з узбіччя на проїжджу частину дороги автомобіля екстреної медичної допомоги, що повертався з виклику.

Ще один автомобіль швидкої допомоги застряг у снігах вночі, 15 грудня, на Збаражчині.

Сьогодні о 01:56 у с. Травневе Збаразької територіальної громади на вул. Соборна черговим караулом ДСНС здійснено буксирування з узбіччя на проїжджу частину дороги автомобіля екстреної медичної допомоги, що повертався з виклику.

Читайте також:
Смертельна аварія на Кременеччині: водій MAZDA не впорався зі слизькою дорогою