Четвер , 25.04.2024

Управління нерухомістю: як зберегти та примножити власні кошти

У сучасному світі нерухомість – однин з кращих способів інвестування коштів. Зокрема, зважаючи на постійне зростання вартості квадратного метра.

управління нерухомістю

Проте, перш ніж робити подібні вклади, слід вивчити ринок, можливості управління тощо. Якщо відповідних знань та досвіду у вас немає, у цьому допоможе компанія Investment partners, послуги якої описані тут https://ip-am.com.ua/service/upravlinnia-nerukhomistiu-cherez-kif/.

Однак, розберімося, як можна управляти нерухомістю в корпоративних цілях.

Способи управління нерухомістю

Управління нерухомістю – це не лише покупка майна. На міжнародному ринку виділяють кілька способів, які дозволяють примножити власні статки, при цьому, зберігши сабі об’єкти власності.

Управління нерухомістю через КІФ

Корпоративний інвестиційний фонд (КІФ) суттєво полегшує роботу завдяки звільненню інвесторів від зайвої метушні. Все, що стосується клієнта – вкладення коштів та отримання заробітку. Пошук активів, перевірка ризиків тощо вже лежить на експертах КІФу.

Перевагами такого способу управління є:

  1. Можливість оформлення позик у межах КІФ.
  2. Акумулювання всіх фінансів.
  3. Стратегічне податкове планування.
  4. Залучення різних моделей спільного фінансування.
  5. Посилений захист активів.

Управління нерухомістю через фонди

Дещо схоже з КІФом. Проте, окрім власника фонд (юридична або фізична особа) повинен мати управителя. Останнім обов’язково має бути або банк, або інша фінансова установа.

Суттєвою перевагою такого управління є банківська гарантія (у випадку, якщо фінустанова державна – державна гарантія захисту прав та майна).

Управління нерухомістю через корпоративні фонди

Корпоративні фонди, за своєю структурою, схожі на акціонерні товариства. Кожен інвестор апріорі стає акціонером, здобуваючи певну частку. Саме від розміру останньої залежить сума прибутку.

Допомога в управлінні

Розібратися у ринку нерухомості самостійно, особливо без наявного попереднього досвіду, вельми складно. Саме тому на допомогу прийдуть експерти Investment partners.

Серед переваг компанії слід виділити:

  1. Інвестиційну діяльність міжнародного рівня.
  2. Створення та продаж готових КІФ.
  3. Проведення структуризації бізнесу.
  4. Повне управління інтелектуальною власністю.
  5. Управління всіма активами, включно з нерухомістю.
  6. Проведення нішевої експертизи та подальших прогнозів.
  7. Повну автоматизацію всіх процесів.

Як бачимо, грамотне управління нерухомістю – складний процес, який вимагає не лише поверхневого знання ринку, але й розуміння глибинних операцій. Якщо ви раніше з цим не стикалися, слід завчасно звернутися за допомогою до спеціалістів, кращими з-поміж яких є працівники Investment partners. Тут ви отримаєте весь спектр послуг з максимальним захистом.