Субота , 20.04.2024

Вбивство у Чортківському районі: загинув молодий чоловік з Гусятинщини

Під час сварки житель Чортківщини завдав смертельні ножові поранення швагрові. Конфлікт між чоловіками виник після розпивання спиртних напоїв. 

вбивствоПро це сьогодні, 28 грудня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Поліцію та швидку 25 грудня викликав житель Чортківського району. Він повідомив, що двічі ножем в груди вдарив брата співмешканки і той не подає ознак життя. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та медики. Проте вони констатували лише смерть 26-річного мешканця колишнього Гусятинського району.

За попередньою інформацією, потерпілий приїхав у гості до рідної сестри. Сусіди відгукуються про родину негативно. Кажуть, що і жінка, і її співмешканець ведуть антигромадський спосіб життя, дебоширять, зловживають алкоголем. У день нещастя сім’я також розпивала спиртні напої.

Коли співмешканець вийшов у сусідню кімнату до батька, між братом  та сестрою виник конфлікт і жінка покликала на допомогу. Цивільний чоловік відштовхнув швагра, а після цього схопив кухонний ніж та двічі вдарив ним родича. Останній з пораненнями вийшов на подвір’я та впав. За деякий час на вулицю пішов і “захисник дружини”. Він побачив непритомного швагра та викликав екстрені служби.

У скоєному 39-річний чоловік зізнався. Йому оголосили підозру згідно із ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Обрали чортківчанину і запобіжний захід – тримання під вартою. Триває слідство.

Читайте також:
Вбивство на Тернопільщині: житель Іванівської громади побив жінку до смерті