П’ятниця , 29.03.2024

Де слідкувати за новинами Dota 2

Dota 2 посідає першість за популярністю серед усіх ігор у світі кіберспорту. Такий ґрунт дає можливість багатьом беттерам заробити на турнірах та окремих матчах команд.

Однак, для того, щоб робити найточніші прогнози на матчі, необхідно проводити системний аналіз кожного, стежити за новинами і лише потім робити ставку на фаворита.

Через такий ажіотаж з боку користувачів різних букмекерських контор та звичайних гравців, в інтернеті існує безліч майданчиків, основною діяльністю яких є огляд усіх новин Dota 2.Один з найпопулярніших таких майданчиків – https://dota2-bet.com/ru/.

Сервіс надає можливість гравцям отримувати різні новини:

зміна рейтингу гравців;

зміна рейтингу команд;

список майбутніх турнірів;

можливість спостерігати за матчем онлайн.

Також, для кожної команди представлена ​​сітка, в якій вказується її поточний рейтинг, та остання гра. До списку потрапляє двадцятка найкращих команд із найвищим рейтингом.

Як новачкові заробити на Dota 2

У новачків часто виникає питання, як зробити ставку, щоб отримати максимальний прибуток із помірними ризиками. Для цього необхідно наслідувати деякі нюанси, які позитивно впливають на баланс при довгостроковій перспективі гри.

Перше і основне, на що потрібно звертати увагу – коефіцієнт. Залежно від команд, що грають, цей показник може значно відрізнятися. Коефіцієнт на матчі слід брати до уваги з урахуванням гри Беттера. Наприклад, більш ризиковані гравці роблять ставки на матчі з високими коефіцієнтами на перемогу. Таким чином, у разі вдалого результату, прибуток буде набагато вищим, ніж у матчах з низькими коефіцієнтами. Однак, слід враховувати, що ризики втрати коштів при такій грі відповідні.

Не менш важливим фактором є психологічні перешкоди, які можуть виникнути при різкому примноженні балансу або втрати коштів. Ставки на кіберспорт, як і будь-яка інша азартна діяльність, спонукає в людині бажання швидко заробити багато грошей. Якщо цього зробити не виходить, або баланс йде в мінус, гравець стає нестабільним і робить нерозумні вчинки.

Для новачків рекомендовано спочатку ознайомитися з тим, як бороти психологічні бар’єри, щоб уникнути втрати особистих коштів. Для цього є спеціальні навчальні відео та статті. З основних моментів, гравець повинен розуміти, що у разі втрати балансу вкрай небажано відразу після невдалої ставки робити нову. У таку пастку потрапить більшість гравців, що нехтують емоційним станом за ставок на Dota 2.