Четвер , 18.04.2024

“Гастролер” з Тернополя приїхав у Борщів і вчинив серію крадіжок

Арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк загрожує мешканцю Тернополя, який накриміналив в Борщові.

Про це сьогодні, 5 січня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Впродовж доби на лінію «102» надійшло декілька звернень від працівників різних установ. Громадяни повідомляли, що невідома особа шляхом вільного доступу викрала з їх робочих кабінет грошові кошти. Суми коливалися від 300 до 700 гривень.

На місці подій працювали поліцейські слідчо-оперативних груп, які встановили, що до даних протиправних дій причетна одна особа, адже невідомий діяв за аналогічною схемою. Він користався моментом, коли працівників не було на їх робочих місцях. Зловмисник нишпорив по шухлядах, знаходив готівку та швидко покидав місце злочину.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що серію злочинів вчинив житель Тернополя 1964 року народження. До району чоловік приїхав, аби підзаробити незаконним шляхом.

Йому інкримінують крадіжку вчинено повторно. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також:
З помешкання 81-річної заліщанки зловмисник викрав ноутбук та вишиту ікону