П’ятниця , 29.03.2024

На Шумщині жителька Шепетівки обікрала будинок і винесла ювелірні вироби

Таємне викрадення чужого майна інкримінують працівники відділення поліції № 1 м. Шумськ жительці Хмельницької області, яка проникла в будинок місцевої мешканки та вчинила злочин.

Потерпіла розповіла, що допоки вона поралася по господарству невідома жінка привласнила чималу кількість ювелірних виборів. Заявниця знаходилася в літній кухні, а коли вийшла на вулицю, то помітила невідому жінку. В той момент з її будинку вийшла ще одна незнайомка, яка повідомила, що шукала господиню. Зловмисниці одразу повідомили, що помилилися будинком та покинули територію, а господиня повернулася до помешкання та виявила відсутність ювелірних прикрас, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції вийшли на слід зловмисниці. Нею виявилася мешканка Шепетівки 1982 року народження. Викрадене вона добровільно видала.

Відомості про подію працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 1 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
Було слизько: у поліції розповіли деталі двох ДТП, які трапилися на Зборівщині